CEO, bună de plată pentru o lucrare neautorizată și nesemnalizată pe Bvd. 1 Mai din Craiova

502
Reclame

Complexul Energetic Oltenia (CEO) trebuie să plătească o amendă aplicată de lucrătorii lnspectoratului de Poliție al Județului Dolj în urmă cu patru luni. Angajații societății au spart strada, pentru a interveni la o avarie. Însă, fără autorizație și fără să semnalizeze lucrarea, care punea în pericol traficul. CEO a contestat procesul verbal. Judecătoria Craiova a decis însă, ieri, pe 22 iunie a.c., să mențină sancțiunea. Societatea poate face apel în termen de 30 de zile.

Angajații Complexului au spart o porțiune din Bulevardul 1 Mai, în dreptul imobilului cu nr. 22, unde se spărsese o conductă. Nu au avut nici autorizație de la administratorul drumului, nici acordul poliției și nici nu au semnalizat lucrarea. Drept urmare, CEO a fost sancționată contravențional cu 7.395 lei.

Contravenientul a menționat în procesul verbal de constatare a contravenției că era o lucrare ”în regim de avarie” și ”nu are nevoie de avizul poliției rutiere, conform HCL”. Instanța nu a îngăduit mențiunea reprezentantului societății:

Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Judecătoria Craiova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei, azi 22.06.2022.

Sursa foto covor: captură Google Maps

ALEGEREA EDITORULUI