spot_img
AcasăAbracadabraCât a costat rochia de ”20.000 de euro” purtată de Olguța Vasilescu...

Cât a costat rochia de ”20.000 de euro” purtată de Olguța Vasilescu la evenimentul privat organizat de Cosmin Vasile

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a atras toate privirile, weekend-ul trecut, la o petrecere privată, organizată de președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, cu ocazia creștinării fiicei sale. Edilul a purtat o rochie cu imprimeu floral, din loc în loc cusută cu ”diamante”, motiv pentru care părea extrem de prețioasă. Și scumpă. Imediat, piesa vestimentară a devenit subiect de discuții în mediul online.

Un internaut a întrebat cât a costat rochia și tot el (ne-)a dat răspunsul: 20.000 e euro! ”Cerule mare, cât o mașină!”, ne-am intrigat noi.

Sursă captură foto: Facebook

Stimată doamna primar al municipiului Craiova sunteți drăguță sa ne spuneți cât costa rochia pe care o purtați? Nu e nevoie pentru ca știm noi răspunsul: 20 000 de euro!!!! Ați întrecut orice fel de măsură în a va bate joc de cetatenii acestui oraș pe care ii furați zilnic cu echipa dumneavoastră! FELICITARI! APROPO ȘTIM CA ESTE CUMPĂRATĂ DE LA FIRENZE CA SI PRIMA”, a fost postarea lansată pe Facebook de contul de mai sus.

Sursa foto: Bogdan Uță/Facebook

Pentru că suma vehiculată ni s-a părut colosală, cea mai corectă abordare a controversei stârnite de această informație era să o întrebăm chiar pe Olguța Vasilescu dacă rochia pe care a purtat-o a costat 20.000 de euro.

Ei bine, nu doar că primarul a negat, dar ne-a și arătat că nu tot ce se scrie pe Facebook e adevărat…

Toată garderoba mea nu face atât!”, a fost prima reacție a primarului Olguța Vasilescu la întrebarea noastră. O informație interesantă, mai ales că ținutele și încălțămintea primarului Craiovei sunt adesea subiecte de discuție.

Ei bine, surpriza mare nu a fost când ne-a spus că nu costă 20.000 de euro, ci când ne-a precizat că valoarea ei e de până în 50 de dolari. De la ce casă de modă a cumpărat-o, nu a mai dorit să comenteze. Dar noi nu ne-am lăsat și am făcut un research pe Google. Și am găsit-o. Pe Aliexpress. Aveți mai jos modelul și prețul.

PS: Vorba unui coleg, costă aproape cât două kilograme de cireșe în piețele din București (la început de sezon).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments