Cât a costat rochia de ”20.000 de euro” purtată de Olguța Vasilescu la evenimentul privat organizat de Cosmin Vasile

6620
Reclame

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a atras toate privirile, weekend-ul trecut, la o petrecere privată, organizată de președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, cu ocazia creștinării fiicei sale. Edilul a purtat o rochie cu imprimeu floral, din loc în loc cusută cu ”diamante”, motiv pentru care părea extrem de prețioasă. Și scumpă. Imediat, piesa vestimentară a devenit subiect de discuții în mediul online.

Un internaut a întrebat cât a costat rochia și tot el (ne-)a dat răspunsul: 20.000 e euro! ”Cerule mare, cât o mașină!”, ne-am intrigat noi.

Sursă captură foto: Facebook

Stimată doamna primar al municipiului Craiova sunteți drăguță sa ne spuneți cât costa rochia pe care o purtați? Nu e nevoie pentru ca știm noi răspunsul: 20 000 de euro!!!! Ați întrecut orice fel de măsură în a va bate joc de cetatenii acestui oraș pe care ii furați zilnic cu echipa dumneavoastră! FELICITARI! APROPO ȘTIM CA ESTE CUMPĂRATĂ DE LA FIRENZE CA SI PRIMA”, a fost postarea lansată pe Facebook de contul de mai sus.

Sursa foto: Bogdan Uță/Facebook

Pentru că suma vehiculată ni s-a părut colosală, cea mai corectă abordare a controversei stârnite de această informație era să o întrebăm chiar pe Olguța Vasilescu dacă rochia pe care a purtat-o a costat 20.000 de euro.

Ei bine, nu doar că primarul a negat, dar ne-a și arătat că nu tot ce se scrie pe Facebook e adevărat…

Toată garderoba mea nu face atât!”, a fost prima reacție a primarului Olguța Vasilescu la întrebarea noastră. O informație interesantă, mai ales că ținutele și încălțămintea primarului Craiovei sunt adesea subiecte de discuție.

Ei bine, surpriza mare nu a fost când ne-a spus că nu costă 20.000 de euro, ci când ne-a precizat că valoarea ei e de până în 50 de dolari. De la ce casă de modă a cumpărat-o, nu a mai dorit să comenteze. Dar noi nu ne-am lăsat și am făcut un research pe Google. Și am găsit-o. Pe Aliexpress. Aveți mai jos modelul și prețul.

PS: Vorba unui coleg, costă aproape cât două kilograme de cireșe în piețele din București (la început de sezon).

ALEGEREA EDITORULUI