DOLJ. Copil de 10 ani, căutat de oameni și poliție după ce a plecat la joacă și nu s-a mai întors (VIDEO)

720
Reclame

Revenire, ora 17.00: Căutările în Dunăre au fost încetate. Potrivit reprezentanților ISU Dolj, curenții au devenit puternici, iar scafandrii care îl caută încă de azi-dimineață nu se mai pot scufunda. Operațiunea va fi reluată mâine, la prima oră.

***

Un copil de 10 ani, din Comuna Călărași, este căutat de poliție și consăteni, după ce părinții i-au sesizat dispariția în cursul nopții trecute, la 112. Se pare că băiatul a plecat cu bicicleta în cursul zilei de 14 iulie a.c., ora 14:00, pentru a se juca cu alți copii şi nu a mai revenit la domiciliu.

Copilul se numește ADRIAN IONUȚ VELCEA are înălţimea 1,50 m, aproximativ 30 de kg, părul negru, tuns scurt.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

*** Revenire:

În această dimineaţă, pe malul Dunării, în zona localităţii Călaraşi, într-o zonă împădurită, au fost găsite o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia minorului.

Echipele de poliţişti aflate la faţa locului au primit sprijinul voluntarilor din comuna Călărași și a jandarmilor din cadrul I.J.J. Dolj pentru efectuarea căutării, pe mal, în zona pădurii.

De asemenea a fost solicitat şi sprijinul scafandrilor ISU Dolj și Mehedinți pentru căutarea în Dunăre.

Copilul, posibil înecat în Dunăre, pe raza localității Sărata, comuna Călărași este căutat de ISU Dolj – Garda de Intervenție Bechet, cu un echipaj de prim ajutor și o ambarcațiune cu 6 subofițeri și echipa de scafandri ISU MH + ISU DJ – 4 subofițeri.

ALEGEREA EDITORULUI