(UPDATE) Avarie majoră pe conducta Isvarna-Craiova. Mai multe cartiere nu au apă

3593
Reclame

UPDATE: Avaria a fost reparată, iar conducta a fost realimentată cu apă. Pentru că toate apa din rezervoare a fost epuizată există goluri mari de aer în rețea, fapt pentru care este posibil ca la unii consumatori să fi revenit apa, iar la alții nu. Din acest motiv, utilizatorii sunt rugați să verifice din când în când robinetele.

***

Din cauza unei grave avarii de pe aducțiunea de apă Isvarna – Craiova, s-a întrerupt alimentarea cu apă în Craiova”, anunță reprezentanții Companiei de Apă Oltenia (CAO).

Sunt afectați consumatorii din cartierele Șimnicu de Jos, Centura de Nord, Craiovița, George Enescu, Brazda lui Novac, zona de centru, Rovine și Lăpuș.

Angajații Companiei de Apă Oltenia iau toate măsurile necesare pentru reluarea furnizării apei la parametri normali. Compania de Apă Oltenia S.A., prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului. Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere”, mai transmit cei de la CAO.

ALEGEREA EDITORULUI