(VIDEO) Avarie și rații la apă, taman de ziua lui Călărașu. Omul a făcut chef și-au curs dedicațiile în cascadă

1818

Jumătate dintre craioveni s-au trezit, ieri de dimineață, că nu au pic de apă la robinete. Nu doar ei, ci și oamenii din alte localități din Dolj și Gorj. Constatarea i-a frustrat, mai ales că nicio instituție nu s-a deranjat să anunțe public că a avut loc o avarie. Abia după ore bune, când freamătul din oraș s-a resimțit și pe Facebook, CAO a remis un comunicat de presă. ”Echipele Companiei de Apă Oltenia intervin la fața locului în vederea remedierii cu operativitate a defecțiunii”, se anunța, printre altele, pe site-ul Companiei. Comunicarea pe o chestiune de maxim interes pentru atâtea mii de oameni a fost atât de slabă, încât ar trebui să curgă ”două Dunări” ca să o spele de păcate. De data asta, nici primăria, nici primarul, nici altcineva nu s-a mai deranjat să posteze în timp util pe Facebook că e avarie și să atenționeze, să roage sau să… orice populația, cu privire la problema conductei și a consumului de apă. Asta în contextul în care multe localități primesc apa cu rația încă de la începutul verii. Atât s-a putut.

Karma is a bitch!  

În context, colac peste pupăză, nu putea să lipsească ”Vinerea din post”! Vă mai amintiți, desigur, de Daniel Călărașu, șeful Centrelor Zonale de la CAO (că ne vine să-i zicem numa’ șeful Zonelor Umede). Jurist de meserie, care răspunde de treburi tehnice la Compania de Apă, dar nu direct, că doar e șef, ci prin ordine date celor care chiar se pricep la robineți, conducte, avarii și alte nimicuri, Dumnezeu i-a dat, oareșcum, cado’ de ziua lui, și avaria asta. Mă rog, El i-o fi dat-o, dar el n-a băgat-o-n seamă.

La ora la care craiovenii se indignau de culoarea maronie a apei și-l “strigau” să facă ceva, ce altceva putea face Călărașu decât să petreacă. Că doar era si ziua lui. El este, practic, etalonul petrecăreților care nu se dezmint nici în Ziua Apocalipsei. El este cel care a petrecut peste tot, inclusiv în capela mortuară. Așa că, taman de ziua de naștere, chiar era păcat mai mare, cum ar veni, să nu facă unul. Chit că lumea din Craiova și împrejurimi urla peste tot că n-are apă.

”Pentru nașu’ Călărașu” au curs dedicațiile. A fost joc, dans și voie bună, la Breasta, acolo unde s-a petrecut aseară. Atmosfera de petrecere a fost întreținută de iubita sa, care a și făcut live pe Facebook, să vadă lumea, înc-o dată, cine e Călărașu.