O șoferiță de 20 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-o semiremorcă

1344
Reclame

O tânără de 20 de ani, din Craiova, a pierit, aseară, în urma unui accident rutier. Conducătoarea auto se deplasa dinspre Caracal spre Craiova când a intrat cu putere într-o semiremorcă care circula pe același sens de mers. În urma impactului, autoturismul a fost decapotat. Se pare că vehiculul în care a intrat avea luminile de noapte funcționale, motiv pentru care este posibil ca viteza și neatenția să fi fost cauzele producerii tragediei.

Potrivit datelor furnizate de lucrătorii IPJ Dolj, accidentul s-a produs înainte de miezul nopții. La ora 23.37, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la eveniment.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din Craiova, pe DN 6, în afara localităţii Craiova, din direcţia Caracal către Craiova, ar fi intrat în coliziune din spate, cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 38 de ani, din comuna Călăraşi”, au comunicat reprezentanții IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, tânăra a decedat. Totodată, o altă tânără de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului tinerei de 20 de ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

ALEGEREA EDITORULUI