Anca Tudor a picat concursul pentru un nou mandat de manager al Spitalului de Neuropsihiatrie

4801
Anca Tudor (foto stânga), alături de Maria Tereza Proca, asistentă-șefă la Spitalul de Neuropsihiatrie, la o petrecere în capela mortuară a Bisericii Sf. Nicolae din Coșoveni
Reclame

Anca Tudor, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova, a picat concursul organizat luna aceasta pentru ocuparea funcției, la expirarea mandatului de patru ani. Tudor conducea unitatea în calitate de manager “plin” din 2018, după ce a trecut cu brio examenul pentru ocuparea postului.

Concursul a constat în două etape, cea de evaluare a îndeplinirii condițiilor necesare (a dosarului) și cea de-a doua în evaluarea și susținerea proiectului de management.

Doi candidați au fost declarați admiși la proba dosarului. Este vorba, cum spuneam, de Anca Tudor, managerul actual, și fostul director economic al spitalului, Daniel Costel Oprescu.

Tudor a obținut media finală 6,65, iar Oprescu 3,97. Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuia să obțină minim nota 7.

Despre Daniel Oprescu a scris recent Republica Oltenia. Despre Anca Tudor am scris și noi acum ceva timp, după ce ne-a atras atenția participarea sa la o petrecere într-o capelă mortuară din comuna Coșoveni. Detalii AICI.