Ce pretenții are solistul de la Modern Talking ca să cânte la IntenCity Craiova

1496
Reclame

Thomas Anders, solistul Modern Talking, care se numără printre artiștii anunțați pe scena Festivalului IntenCity, care va avea loc la Craiova în perioada 26-28 august, a avut câteva cerințe speciale înainte de a accepta propunerea. Cum în timpul liber – fiindcă are încă nenumărate concerte la care cântă piesele care l-au consacrat – artistul este pasionat și de gătit (a scris chiar și o carte, „Modern Cooking”, publicată în 2017), pasiune lui s-a extins și asupra solicitărilor pentru concerte.

Thomas Anders, Modern Talking/Sursa foto: www.timesofisrael.com/

Meniuri proprii, dar preparate de olteni

Astfel, pe lista de pretenții se află meniurile proprii, ce urmează a fi preparate de către bucătarii hotelului din Craiova unde acesta va fi cazat. Din informațiile noastre, majoritatea artiștilor vor fi cazați la ”Ramada”, așa încât specialiștii de aici vor trebui să se conformeze. Și nu oricum, bucătarii sunt obligați să respecte cu sfințenie rețetele, pentru ca preparatul să fie pe gustul artistului, mai ales că Thomas Anders refuză mâncarea dacă descoperă că nu au fost îndeplinite cerințele sale exacte. O altă solicitare a managementului artistului a fost să aibă răcoritoare fără zahăr în cameră, dar și în backstage, ceai alb la micul dejun și mere verzi proaspete.

Ca să se poată acomoda și să se declare mulțumit, artistul – cu peste 120 milioane de discuri vândute – a cerut în camera de hotel o tablă de șah, așternuturi de culoare albă, draperii aurii la geamuri și un balcon spațios.

***

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk, sunt headlinerii celui mai mare festival de muzică din sudul României – Între 26 și 28 august, Stadionul ”Ion Oblemenco” va găzdui Festivalul IntenCity. Genurile muzicale vor fi latino, electro și disco.

În prima seară de festival, artistul portorican LUIS FONSI, creatorul celebrului Despacito, care a înregistrat aproape 8 miliarde de vizualizări pe YouTube, va urca pe scena IntenCity, pentru un concert live de 70 de minute.

Pe 26 august, publicul prezent la Craiova va avea ocazia să participe de asemenea la concertele unor îndrăgiți muzicieni ai anilor ’80 și ’90 – Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Pe 27 august, DJ-ul și producătorul olandez AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce sau David Guetta, va crea o atmosferă electrică la IntenCity, alături de grupul de muzică electronică CLEAN BANDIT, ale cărui hituri, Symphony și Rockabye, înregistrează peste un miliard de vizualizări pe YouTube. În aceeași zi, participanții la festival vor avea ocazia să danseze pe ritmuri de reggaeton la concertul live al duetului portorican Zion Y Lennox. DJ-ul și muzicianul german, câștigător al premiului Grammy, Paul van Dyk, completează atmosfera serii de sâmbătă.

Duminică, 28 august, DJ SNAKE, nominalizat la două premii Grammy, și JASON DERULO, câștigător a unsprezece discuri de platină, vor încheia în forță cel mai mare festival de muzică de la sfârșitul verii, în România. În aceeași zi, pe scena festivalului vor răsuna Sin Pijama și Criminal, la concertul uneia dintre cele mai apreciate interprete de muzică latino, artista dominicană Natti Natasha. DJ-ul turc Mahmut Orhan și artistul australian Faydee sunt cei care completează line-up-ul ultimei zile de festival.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro.

Punctele de vânzare din Craiova sunt: 

Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, Bulevardul Ilie Balaci nr. 6, 0351.442.471.

Magazinul Mobil Universitatea Craiova Piața Mihai Viteazul

Magazinul Oficial Universitatea Craiova, Calea București nr. 80 (incinta Electroputere Parc, Aripa nouă, Etajul I)

Parcul Tineretului, incinta Water Park Craiova, Str. Banul Stepan nr. 2A

U Craiova 1948 SA, Str. Sf. Dumitru nr. 1, Birou 5, Craiova