Distrează-te în siguranță la IntenCity Festival

601

La Festivalul IntenCity, bucură-te de muzică, dans, prieteni, familie și ultimele zile de vară, doar astfel ne putem asigura împreună că experiența ta de festival este una memorabilă și pozitivă. Gândește-te la siguranța și sănătatea ta și ale celor din jurul tău și fii atent la riscurile provocate de consumul substanțelor psihoactive, distrează-te responsabil și dă dovadă de un comportament civilizat, pentru ca și tu, și ceilalți participanți să vă puteți bucura de festival.

Cum poți reduce riscurile la festival:

  1. În prima zi de festival verifică și ține minte unde se află punctul de prim ajutor.

  2. Nu accepta băutură, medicamente (pastile) sau țigări din partea unei persoane pe care nu o cunoști! Supraveghează-ți băutura!

  3. Alcoolul poate cauza mult mai mult rău decât crezi: în atmosfera de la festival s-ar putea să consumi o cantitate mare de alcool într-un timp scurt “binge drinking” – dacă bei mai mult decât poate să proceseze corpul tău, există riscul unei intoxicații cu alcool.

  4. Fii cool și hidratează-te – bea apă cu înghițituri mici, nu bea o cantitate mare într-un timp scurt, deoarece poate fi periculos. Fă o pauza de la dans și răcorește-te.

  5. În cazul consumului de alcool, există riscul să ai accidente, să fii implicat în conflicte violente, să profite cineva de tine, să vomiți și să te simți rău a doua zi.

  6. Intoxicația cu alcool în cazurile grave îți poate afecta creierul, poate duce la comă sau chiar la moarte.

  7. Medicii sunt de partea ta, nu îți fie teamă să apelezi la ei! fii sincer, oferă cât mai multe informații în legătură cu ce ai consumat tu sau prietenul tău pentru a putea fi ajutat

  8. Cu siguranță vrei să pleci de la festival cu amintiri plăcute, nu cu o spitalizare sau cu o faptă penală.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova sfătuiește de asemenea publicul să evite evenimentele neplăcute, pentru a-și crea momente de neuitat la Festivalul IntenCity, iar Serviciul Județean Anticorupție Dolj îndeamnă la integritate. Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj au ca misiune prevenirea, protejarea și salvarea și sunt alături de participanți pentru un festival în siguranță, în care singura preocupare a publicului este să de a se bucura de muzică, alături de cei dragi!

O campanie derulată de Primăria Municipiului Craiova și Opera Română Craiova, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dolj, partenerul pentru Securitate Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, Serviciul Județean Anticorupție Dolj, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro. Informații despre toate tipurile de abonamente sunt disponibile pe www.bilete.ro   

Facebook page: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity 

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/  

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.  

ALEGEREA EDITORULUI