Organizatorii IntenCity spun că s-au dat circa 11.500 bilete din cele 18.000 puse în vânzare

2153
Montarea scenei Festivalului IntenCity, 22 august 2022
Reclame

Mai sunt patru zile până la Festivalul IntenCity, iar organizatorul evenimentului, Opera Română Craiova (ORC), susține, prin vocea managerului Antoniu Zamfir, că, până azi, s-au vândut aproximativ 11.500 bilete din totalul de 18.000 scoase la vânzare individual, cât și sub formă de abonamente. Numărul de locuri până la 21.000 este completat de staff-urile organizatorilor și cele ale artiștilor, voluntari, pompieri, jandarmerie etc..

Scena Festivalului IntenCity, 22 august 2022

Potrivit conducerii ORC, scena este aproape gata. La baza ei și pe laterale este montat ecranul LED, acesta din urmă având o suprafață totală defășurată de 950 mp. Montat a fost și gardul spre Bvd. Ilie Balaci, care va delimita zona Festivalului.

Este o procedură destul de complicată din punct de vedere tehnic, pentru că a ridica un LED pe o distanță de 68 mp, pe toată lățimea suprafeței de joc a stadionului, nu este o muncă ușoară. În ultimele 10 zile pe stadion au lucrat, zilnic, circa 100-120 de persoane. Va fi ceva spectaculos”, a precizat Zamfir.

Cât despre invitațiile oferite, acestea sunt în număr mic, reiterează organizatorul. Pe lângă cele oferite partenerilor și sponsorilor oficiali ai evenimentului, câteva zeci au mers pentru campanii umanitare.

Am căutat pe cât posibil ca activitatea de împărțire de invitații să fie redusă spre zero, dar după cum ați văzut în campaniile noastre desfășurate cu Spitalul Județean de Urgență, au fost dislocate circa 100 de invitații pentru persoanele care s-au programat să facă un control de prevenție, dar și cu DGASPC, căreia îi vor fi oferite, pentru copiii cu dizabilități, 140 de invitații”, declară Antoniu Zamfir.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro.

Punctele de vânzare din Craiova sunt:

Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, Bulevardul Ilie Balaci nr. 6, 0351.442.471.

Magazinul Mobil Universitatea Craiova Piața Mihai Viteazul

Magazinul Oficial Universitatea Craiova, Calea București nr. 80 (incinta Electroputere Parc, Aripa nouă, Etajul I)

Parcul Tineretului, incinta Water Park Craiova, Str. Banul Stepan nr. 2A

Clubul U Craiova 1948 SA, Str. Sf. Dumitru nr. 1, Birou 5, Craiova

 

ALEGEREA EDITORULUI