(Video) Un jandarm de la Gruparea Mobilă Craiova a ”mirosit” de la balconul locuinței sale doi hoți de portofele

1155
Reclame

Instinctul și experiența unui angajat al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a dus la prinderea unui hoț. Plt. adj. Eduard Ionuț Radu era acasă când a auzit strigăte de ajutor. A ieșit pe balconul locuinței sale, în zona George Enescu, și a văzut doi tineri care se comportau suspect. Fără ezitare, a coborât și, în scurt timp, a reușit să-l imobilizeze pe unul dintre ei.

O femeie de 73 ani, din Craiova, a rămas fără bani, acte și telefonul mobil, aseară, în jurul orei 18:35, în timp ce mergea pe Str. George Enescu. Doi bărbaţi necunoscuţi i-au lovit geanta, din care au căzut portofelul și telefonul mobil, pe care i le-au luat și apoi au fugit.

Țipetele femeii au fost auzite de un jandarm care locuiește în zonă și care i-a și observat pe cei doi. A coborât imediat și s-a dus în zona unde știa ca bărbații vor ieși.

Când au observat că sunt urmăriți, au luat-o din nou la fugă, iar colegul nostru a reușit să-l prindă pe unul dintre ei, cu ajutorul unui cetățean. Asupra tânărului, în vârstă de 19 ani, se aflau bunurile sustrase: un portofel cu documente și un telefon. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 5 Craiova, pentru continuarea verificărilor”, au precizat reprezentanții GJMb Craiova.

La faţa locului au ajuns și poliţiştii, care l-au identificat pe tânăr, de 19 ani, din Craiova. Oamenii legii l-au dus la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova pentru cercetări. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1500 de lei, a fost recuperat şi predat femeii.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea celei de-a doua persoane, stabilindu-se că este vorba de un tânăr de 17 ani, din Craiova, care în prezent se sustrage de la cercetări. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă”, au transmis reprezentanții Biroului de presă din cadrul IPJ Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI