DOLJ. Bărbat ucis cu o lovitură de cuțit în gât. Criminalul s-a autodenunțat

1071
Reclame

Un bărbat de 56 de ani, din satul Golenți, a murit, ieri dup-amiază, după ce a fost înjunghiat în gât de un tânăr de 23 de ani din Calafat. Cei doi se aflau în locuința celui dintâi și stăteau de vorbă la un pahar. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, iar tânărul i-a înfipt un cuțit în gât. Ulterior, acesta a sunat la 112 și a anunțat că a omorât un om.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dolj, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit apelantul și un bărbat de 56 de ani în stare de inconștiență. Acolo a ajuns şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul victimei.

În fapt, în cursul zilei de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în locuința bărbatului de 56 de ani, din municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, de tânărul de 23 de ani, lovitură în urma căreia a rezultat decesul primului. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.