(Video) Revoltă la IPJ Dolj. Cetățeni nemulțumiți că nu sunt primiți în audiență de inspectorul șef

2628
Cetățenii care au venit, marți, în audiență la conducerea IPJ Dolj, au refuzat să plece acasă după anunțul că întâlnirile au fost anulate
Reclame

Câteva persoane care așteptau să intre în audiență la inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj s-au revoltat, în această dimineață, când au aflat că nu vor fi primite de conducere. Oamenii acuză că Laurențiu Dumitrescu, șeful poliției doljene, nu ar vrea să-i primească. Acestora li s-a comunicat că își pot lăsa în scris petițiile. ”De aia e audiență, de la auz, eu nu vreau să las nicio petiție. La o audiență poți să detaliezi ceea ce ai scris deja, nu să faci romane în scris”, s-a plâns una dintre persoanele care așteptau să stea de vorbă cu inspectorul șef.

Cetățenii care au venit, marți, în audiență la conducerea IPJ Dolj, au refuzat să plece acasă după anunțul că întâlnirile au fost anulate

Anunțul că întâlnirile de astăzi, cu publicul, în intervalul 10.00-11.00, au fost anulate, i-a nemulțumit pe cei prezenți în sala de așteptare. Inspectorul șef al IPJ Dolj acordă audiențe o dată pe săptămână, marțea.

Conform informațiilor disponibile pe site-ul Poliției Române, ”în situația în care nu se poate realiza primirea în audiență, se poate dispune ca aspectele semnalate să fie transmise spre soluționare unui compartiment de specialitate, solicitantul urmând să primească răspuns la cele sesizate”.

Reprezentanții IPJ Dolj susțin că motivele pentru care audiențele au fost anulate sunt obiective, astăzi fiind programată vizita unor șefi de state. Președintele României și cel al Portugaliei au mers la Batalionul 1 Instrucție Olt, iar Aeroportul Internațional Craiova este printre obiectivele tranzitate de aceștia.