Olguța Vasilescu a ”creionat” Târgul de Paște: ”Mii de lalele, căsuțe, bărcuțe, iepurași vii și alte animale”

905
Reclame

Primăria Municipiului Craiova deschide ”seria evenimentelor de anvergură”, din acest an, cu Târgul de Paște, care va fi organizat, pentru prima oară, în Parcul Nicolae Romanescu, au anunțat, vineri, reprezentanții municipalității. Evenimentul – ”cea mai frumoasă poveste de Paște, cu căsuțe pictate unicat și numeroase elemente de butaforie inedite, având ca temă “Alice în Țara Minunilor“ – se va derula între 1 aprilie și 1 mai 2023.

Am început deja pregătirile pentru Târgul de Paște, care va debuta în aprilie. Primele două căsuțe pentru comercianți au fost deja realizate de sculptorul Gabi Rizea și echipa sa. Am creionat pentru acest an o ediție spectaculoasă, cu multe elemente noi, cu căsuțe inedite, într-un peisaj de poveste – parcul Nicolae Romanescu. Mii de lalele, căsuțe și locuri de joacă de poveste, bărcuțe, iepurași vii și alte animale pe care copiii le pot îngriji, circuit de karting, dar și spectacole, o grădină zoo și un terariu – sunt doar câteva dintre surprizele pe care le pregătim craiovenilor și nu numai, pentru a le face cât mai frumoase Sfintele Sărbători“, a scris pe Facebook primarul Lia Olguța Vasilescu.

Conform informațiilor furnizate de Serviciul Imagine din cadrul Primăriei Craiova, vizitatorii Târgului de Paște de la Craiova sunt invitați, anul acesta, ”într-un univers magic și plin de culoare, în jurul foișorului fanfarei din Parcul Romanescu, unde vor fi întâmpinați de personaje de poveste, dar și de comercianții care își vor desfășura activitatea în căsuțe de lemn, unele fiind unicat, create special, pentru eveniment, de artiști și sculptori renumiți”.

Târgul de Paște 2023 va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 20.00, cu posibilitate de extindere a programului până la ora 22.00, în funcție de numărul vizitatorilor, dar și de vreme. Aici se va putea găsi o varietate de produse tradiționale, de la ouă încondeiate și produse de patiserie, la produse de artizanat și suveniruri. Sunt așteptați și producători locali cu produse bio și tradiționale.

Comercianții se pot înscrie la Târgul de Paște de la Craiova până pe 10 martie 2023, iar criteriile de participare pot fi regăsite pe site-ul Primăriei Craiova – www.primariacraiova.ro.

ALEGEREA EDITORULUI