USR: ”Olguța Vasilescu nu a luat credite pentru investiții în termoficare, dar lăsa RAADPFL să ia credit pentru brichete ecologice, hidrobiciclete și bizoni americani”

753
Olguța Vasilescu (PSD) / Cezar Drăgoescu (președinte USR Dolj) / Colaj / Foto: Facebook
Reclame

”Olguța Vasilescu alocă bani pentru cheltuieli aberante și nenecesare, în timp ce craiovenii plătesc cea mai scumpă gigacalorie din țară. Dă bani pe căsuțe din lemn, ornamente, înființează noi posturi călduțe în administrație, iar RAADPFL Craiova ia credit pentru brichete ecologice, hidrobiciclete și bizoni americani”, informează USR Dolj prin intermediul unui comunicat remis presei vineri.

”În ședința de joi, 23 februarie 2023, administrația locală PSD a venit cu o rectificare la bugetul Municipiului Craiova, însă nici de data asta nu a fost alocată toată suma necesară subvenționării prețului mărit de PSD la gigacalorie. Nu sunt bani, spune administrația PSD. În schimb, în aceeași ședință, majoritatea PSD, PER și cei doi consilieri locali PNL Craiova din Consiliul Local au votat pentru cheltuieli nenecesare și aberante, cum ar fi 2,68 milioane de lei pentru achiziționarea unor bizoni, hidrobiciclete și o linie de producție brichete ecologice, 600.000 lei pentru căsuțe din lemn și ornamente, plus 23 milioane de lei pentru majorări salariale și înființarea de noi posturi în primărie și în regiile din subordine”, se mai arată în cuprinsul documentului.

USR a fost împotriva acestor cheltuieli.

”Chiar era o prioritate achiziția de bizoni, căsuțe sau hidrobiciclete, când facturile craiovenilor la căldură și utilități au crescut enorm, când avem străzi fără utilități și asfalt, când nu avem un transport în comun pe zona metropolitană? Sunt doar câteva exemple care ne demonstrează că nevoile craiovenilor nu sunt o prioritate pentru PSD”, scrie USR Dolj în încheierea comunicatului de presă.

ALEGEREA EDITORULUI