Zeci de expozanți, la Târgul de Nunți “Wedding Fever”, în Sala Polivalentă din Craiova

431
Reclame

Cu o traditie de 12 ani, Târgul de Nunți “Wedding Fever”, revine in perioada 10-12 martie 2023, la Sala Polivalentă din Craiova, pentru o ediție plină de culoare şi noutate.  Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.

Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, cabine si platforme foto, restaurante profilate pe nunţi, servicii bar mobil, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi DJ, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, degustări de produse, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă cu premii si multe vouchere cu reducere la pachetele necesare organizarii de evenimente.

În plus, în cele trei zile de târg vizitatorii sunt așteptați cu oferte inedite de tip BLACK WEEKEND”, care presupun discounturi între 50-70% la modelele de rochii de mireasă aflate pe stoc la furnizorii selectati.

De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez .

Program expoziţie :

Vineri : 12:00-18:00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică:10.00 – 16.00

ALEGEREA EDITORULUI