O singură candidată la șefia Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova

4572
Dr. Mădălina Lucia Lăpădat/Foto: Facebook
Reclame

Postul de manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova, scos la concurs în februarie anul acesta, a avut un singur pretendent. Este vorba chiar despre medicul care asigură interimatul la vârful unității medicale – Mădălina-Lucia Lăpădat.

Dosarul său a fost declarat admis, aceasta fiind prima dintre cele două etape eliminatorii ale concursului. Următoarea prevede susținerea publică și evaluarea proiectului de management, programată pe 7 aprilie 2023. Rezultatul final al concursului va fi afișat pe 12 aprilie.

Mădălina Lăpădat este medic epidemiolog și a lucrat până la sfârșitul lunii septembrie 2022 în cadrul Spitalului ”Sfântul Ștefan” din localitatea gorjeană Rovinari. Din octombrie 2022 ea a preluat, prin numire, funcția de manager la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, aflat în subordinea municipalității.

Postul de manager al Spitalului de Neuropsihiatrie fusese scos la concurs în luna august 2022. Doi candidați au încercat atunci să obțină funcția de conducere: Anca Tudor, care era managerul în funcție la acea vreme, și fostul director economic al spitalului, Daniel Costel Oprescu. Cei doi au trecut de proba dosarelor, însă ambii au picat la proba proiectului de management.

ALEGEREA EDITORULUI