Radu Preda e ”bine”, după ce s-a plâns la ANPC că a fost subevaluat

1356
Comisar Șef Radu Preda / Sursa foto: Cuvântul Libertății
Reclame

Comisia de analiză a contestațiilor privind evaluarea performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici a schimbat calificativul obținut de șeful Regional al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Sud-Vest Oltenia, Radu Preda, din ”nesatisfăcător”, în ”bine”.

Rezultatul evaluării l-a luat prins surprindere mai ales că, a susținut acesta, din 2014 de când e comisarul-șef al Regionalei a obținut doar ”Foarte bine”. În plus, a mai spus Preda, dacă subalternii au obținut ”Foarte bine”, asta înseamnă că superiorii și-au făcut treaba.

Că a fost ”nesatisfăcător” la locul de muncă, Radu Preda ar fi aflat seara târziu, pe 31 martie a.c., dintr-un e-mail ajuns în cutia sa poștală electronică pe la ora 21.00. Luni a și contestat raportul, dar a depus și plângere penală pentru abuz în serviciu, după cum a declarat pentru Stiricraiova.ro.

Astăzi a fost gata rezultatul contestației: comisia de analiză de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a ajuns la concluzia că Preda merita un ”Bine”.