spot_img
AcasăSpecialEXCLUSIV PRESShub: Bode a găsit o comisie care să-l scape de acuzațiile...

EXCLUSIV PRESShub: Bode a găsit o comisie care să-l scape de acuzațiile de plagiat (surse)

Lucian Bode a găsit o soluție de a scăpa de acuzațiile de plagiat, după procesul intentat Comisiei de Etică a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj, arată sursele PRESShub. Aceasta a menționat că teza sa de doctorat este „profund viciată”.

PRESShub a publicat recent știrea potrivit căreia Lucian Bode va rămâne în guvern inclusiv după ce acesta va fi preluat de liderul PSD Marcel Ciolacu și dacă președintele Klaus Iohannis a declarat că există o problemă care privește lucrarea acestuia de dotorat, care trebuie rezolvată până la rotativă.

Citește și: SURSE Bode nu pleacă din Guvern, la rotativă. Vehiculat pentru Secretariatul General al Guvernului

„Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios şi eu am încredere că PNL şi domnul Bode, personal, vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic. Eu, personal, sincer, mă aştept ca cel târziu până la rotaţia guvernamentală să se ia o decizie clară în acest sens”, declara public Klaus Iohannis, în februarie.

Cum va scăpa Lucian Bode

Lucian Bode nu doar că nu pleacă din viața publică, după ce Comisia de Etică a Universității „Babeș-Bolyai” a confirmat că a plagiat. Din contră, ministrul de Interne a găsit o soluție să primească un contra-verdict care să îi fie favorabil.

Continuarea, în PRESShub.

PRESShub
PRESShubhttp://presshub.ro
PressHub.ro, rețea inovatoare și independentă de presă creată de Freedom House România, este o platformă de exprimare liberă a ziariștilor din presa centrală și locală care aleg să se pună în serviciul public, promovând excelența în jurnalism.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments