spot_img
AcasăEvenimente”Flit” de la Bakri pentru agenții de la Rutieră

”Flit” de la Bakri pentru agenții de la Rutieră

Unul dintre frații Bakri, cei mai cunoscuți arabi din Craiova, proprietari, printre altele, ai Centrului Comercial “Sucpi”, a fost surprins, astăzi, de un echipaj rutier, în timp ce pătrundea pe interzis pentru a ajunge în curtea societății.

Deși oamenii legii i-au făcut semnal să oprească, conducătorul auto i-a ignorat și și-a continuat deplasarea cu nepăsare. Mai mult, când polițiștii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul și-a închis mașina și și-a văzut ”de treabă”, făcându-se nevăzut.

Ce riscă conducătorul auto? 

Nu mare lucru. Potrivit polițiștilor, să rămână pieton pentru 60 de zile: 30, pentru nerespectarea indicatorului de acces interzis și încă 30, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier. Pentru că legea e la fel pentru toți. Bineînțeles.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce a pătruns din Str. Calea București către o societate comercială, prin nerespectarea indicatorului de accesul interzis prin efectuarea virajului la stânga. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea și a oprit în curtea societății comerciale, unde, a refuzat să se legitimeze și nu a respectat indicațiile polițistului rutier, părăsind ulterior zona.

În cauză au fost dispuse verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor să fie luate măsurile legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments