”Flit” de la Bakri pentru agenții de la Rutieră

2395
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Gândul

Unul dintre frații Bakri, cei mai cunoscuți arabi din Craiova, proprietari, printre altele, ai Centrului Comercial “Sucpi”, a fost surprins, astăzi, de un echipaj rutier, în timp ce pătrundea pe interzis pentru a ajunge în curtea societății.

Deși oamenii legii i-au făcut semnal să oprească, conducătorul auto i-a ignorat și și-a continuat deplasarea cu nepăsare. Mai mult, când polițiștii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul și-a închis mașina și și-a văzut ”de treabă”, făcându-se nevăzut.

Ce riscă conducătorul auto? 

Nu mare lucru. Potrivit polițiștilor, să rămână pieton pentru 60 de zile: 30, pentru nerespectarea indicatorului de acces interzis și încă 30, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier. Pentru că legea e la fel pentru toți. Bineînțeles.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce a pătruns din Str. Calea București către o societate comercială, prin nerespectarea indicatorului de accesul interzis prin efectuarea virajului la stânga. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea și a oprit în curtea societății comerciale, unde, a refuzat să se legitimeze și nu a respectat indicațiile polițistului rutier, părăsind ulterior zona.

În cauză au fost dispuse verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor să fie luate măsurile legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI