(UPDATE) Coco, fiul lui Caiac, reținut de poliție

3722
Cosmin Pîrvu ”Coco” / Facebook

Cosmin Pîrvu, zis ”Coco”, fiul defunctului interlop Mihai Pîrvu, zis ”Caiac”, a fost reținut de polițiștii din Craiova în urma unui scandal. Coco ar fi bătut un bărbat și ar fi lovit-o și pe soția acestuia, care, cel mai probabil, a încercat să intervină. Acum, Cosmin Pîrvu este cercetat pentru loviri și alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Revenim!

UPDATE:

Conform datelor oficiale furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, incidentul s-a petrecut în cursul zilei de 11 iunie a.c., ora 10.55. Cosmin Pîrvu a fost reținut în cursul serii de luni.

”Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Nicolae Titulescu, împreună cu soţia sa, ar fi fost agresaţi fizic”, informează IPJ Dolj.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei 1 Poliţie Craiova a fost identificat agresorul, de 35 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

În seara de 12 iunie, în baza mandatului de aducere emis pe numele său, Cosmin Pîrvu a fost condus la audieri, iar poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Cosmin Pârvu ”Coco” / Foto: Facebook

ALEGEREA EDITORULUI