Magistrații au scos-o pe stomatologa Sanfira din Arest și au băgat-o la domiciliu

1726
Dr. Camelia Sanfira Covatariu/Facebook

Instanța a respins, ieri, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, de prelungire a măsurii arestării preventive a medicului stomatolog Sînziana Camelia Sanfira. Ea fusese arestată preventiv pe 23 mai a.c., pentru fals intelectual în formă continuată (peste 100 de acte materiale), uz de fals și instigare la fals material în înscrisuri oficiale. Prin săvârșirea acestor infracțiuni ar fi prejudiciat bugetul Casei de Asigurări de Sănătate Dolj. (Detalii AICI)

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului preventiv dispuse faţă de inculpata Sanfira Sînziana Camelia în dosarul 14028/215/2023 al Judecătoriei Craiova, fiind emis mandat de arestare preventivă pe 23.05.2023, cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile.

Magistratul i-a impus inculpatei să nu părăsească imobilul din Craiova fără permisiunea organului judiciar. Totodată, ea nu trebuie să comunice sub nicio formă cu suspecţii, Neagoe Amelia, Olteanu Andreea Adriana, Podeanu Bogdan George, Răduică Ionela Cristina, şi nici cu martorii din dosar.

”În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se arată în Soluția dată de Judecătoria Craiova ieri, 16 iunie.

(Exclusiv) Stomatolog reținut pentru consultații și lucrări dentare imaginare

ALEGEREA EDITORULUI