Mobilizare la Perișor, unde o fetiță de 2 ani a dispărut de acasă. Copila, găsită într-un lan de grâu

779

Operațiune de căutare de amploare, în localitatea Perișor din Dolj. Polițiști aflați în timpul serviciului, cât și în timpul liber, s-au mobilizat pentru o misiune de căutare a unei copile în vârstă de doi ani. Fetița a dispărut în cursul zilei de astăzi, iar autoritățile au acționat imediat pentru găsirea ei, mai ales că, în zona comunei, a fost anunțată apariția unui urs.

Potrivit informațiilor IPJ Dolj, după aproximativ o oră de căutări, copila a fost găsită de polițiști în extravilanul localității, într-un lan de grâu, aceasta fiind încredințată mamei.

”În dimineaţa zilei de 19 iunie a.c., ora 11.40, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați de către o femeie din comuna Perişor, cu privire la faptul că, o tânără de 28 de ani, din aceeaşi localitate nu o mai găseşte pe fiica sa de 2 ani.

Întrucât dispariţia minorei a venit dintr-o zonă unde şi-a făcut apariţia un exemplar de urs, efective sporite de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secţiile nr.6,7 și 8 Poliție Rurală au fost mobilizate pentru găsirea minorei”, au mai precizat reprezentanții poliției județene.

ALEGEREA EDITORULUI