spot_img
AcasăEvenimenteMobilizare la Perișor, unde o fetiță de 2 ani a dispărut de...

Mobilizare la Perișor, unde o fetiță de 2 ani a dispărut de acasă. Copila, găsită într-un lan de grâu

Operațiune de căutare de amploare, în localitatea Perișor din Dolj. Polițiști aflați în timpul serviciului, cât și în timpul liber, s-au mobilizat pentru o misiune de căutare a unei copile în vârstă de doi ani. Fetița a dispărut în cursul zilei de astăzi, iar autoritățile au acționat imediat pentru găsirea ei, mai ales că, în zona comunei, a fost anunțată apariția unui urs.

Potrivit informațiilor IPJ Dolj, după aproximativ o oră de căutări, copila a fost găsită de polițiști în extravilanul localității, într-un lan de grâu, aceasta fiind încredințată mamei.

”În dimineaţa zilei de 19 iunie a.c., ora 11.40, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați de către o femeie din comuna Perişor, cu privire la faptul că, o tânără de 28 de ani, din aceeaşi localitate nu o mai găseşte pe fiica sa de 2 ani.

Întrucât dispariţia minorei a venit dintr-o zonă unde şi-a făcut apariţia un exemplar de urs, efective sporite de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secţiile nr.6,7 și 8 Poliție Rurală au fost mobilizate pentru găsirea minorei”, au mai precizat reprezentanții poliției județene.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments