(VIDEO) Grup de adolescenți fugărit de paznicul blocului S200. Urcaseră la ultimul etaj ca să-și facă selfie-uri

1872

Patru tineri au trecut de gardul blocului S200 și au urcat la ultimul etaj. Voiau să-și facă fotografii. Paznicul i-a văzut și le-ar fi cerut să plece. Adolescenții l-ar fi înjurat. În cele din urmă tinerii au fost puși pe fuga de paznic, cu un băț de plastic.

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 21.00.

Unul dintre părinții tinerilor a sunat la 112 și a reclamat că “mai mulţi tineri ar fi fost agresaţi fizic de un agent de pază, într-o clădire aflată în lucru pe strada Calea Bucureşti”, conform unui comunicat dat de IPJ Dolj.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, patru minori cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, toţi din municipiul Craiova, ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil pe strada Calea Bucureşti, delimitat cu gard, imobil aflat în lucru.

Aici, cei patru ar fi urcat la ultimul etaj al clădirii fiind văzuţi de agentul de pază, acesta solicitându-le să părăsească clădirea.

Cei patru i-ar fi adresat injurii şi cuvinte jignitoare agentului de pază, iar acesta din urmă, prin folosirea unui băţ din plastic, i-ar fi lovit pe doi dintre tineri“, potrivit informațiilor oferite de poliție.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă.

 

ALEGEREA EDITORULUI