Primarul Craiovei a dispus ca accesul în Grădina Botanică să se facă doar prin intrarea principală

7631
Reclame

Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, a dispus măsura închiderii altor căi de acces în Grădina Botanică în afară de cea principală. Decizia a fost luată, a explicat primarul, pentru o mai bună supraveghere a celor care vor să petreacă timp aici, în contextul cazului de omor și al tentativei de omor petrecute în urmă cu trei zile aici. Potrivit Olguței Vasilescu, oamenii s-ar fi revoltat că nu mai pot folosi și celelalte intrări.

Am dispus – și înțeleg că deja este scandal cu cetățenii, dar asta este – să fie închise toate celelalte intrări, în afară de intrarea principală, astfel încât echipajul care are în pază acest obiectiv să poată să-i aibă sub supraveghere pe toți cei care sunt, care se plimbă prin Grădina Botanică”, a anunțat Olguța Vasilescu.

Potrivit primarului Craiovei, niciodată de când este la conducerea orașului nu au avut loc incidente grave în spațiul care găzduiește Botanica. Singurele au fost legate de încălcarea unor reguli locale.

În acest sector din Craiova, cel puțin de când sunt eu primar și această grădină a fost reabilitată, nu am avut niciodată nici măcar un incident, nu o faptă gravă. Singurele fapte cu care s-au confruntat polițiștii locali până acum au fost că s-au rupt florile sau au intrat trei persoane cu bicicleta sau că a intrat cineva să-și plimbe cățelul printre straturile de flori. Atât, în zece ani”, a afirmat Olguța Vasilescu.

ALEGEREA EDITORULUI