spot_img
AcasăAdministrațiePrimarul Craiovei a dispus ca accesul în Grădina Botanică să se facă...

Primarul Craiovei a dispus ca accesul în Grădina Botanică să se facă doar prin intrarea principală

Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, a dispus măsura închiderii altor căi de acces în Grădina Botanică în afară de cea principală. Decizia a fost luată, a explicat primarul, pentru o mai bună supraveghere a celor care vor să petreacă timp aici, în contextul cazului de omor și al tentativei de omor petrecute în urmă cu trei zile aici. Potrivit Olguței Vasilescu, oamenii s-ar fi revoltat că nu mai pot folosi și celelalte intrări.

Am dispus – și înțeleg că deja este scandal cu cetățenii, dar asta este – să fie închise toate celelalte intrări, în afară de intrarea principală, astfel încât echipajul care are în pază acest obiectiv să poată să-i aibă sub supraveghere pe toți cei care sunt, care se plimbă prin Grădina Botanică”, a anunțat Olguța Vasilescu.

Potrivit primarului Craiovei, niciodată de când este la conducerea orașului nu au avut loc incidente grave în spațiul care găzduiește Botanica. Singurele au fost legate de încălcarea unor reguli locale.

În acest sector din Craiova, cel puțin de când sunt eu primar și această grădină a fost reabilitată, nu am avut niciodată nici măcar un incident, nu o faptă gravă. Singurele fapte cu care s-au confruntat polițiștii locali până acum au fost că s-au rupt florile sau au intrat trei persoane cu bicicleta sau că a intrat cineva să-și plimbe cățelul printre straturile de flori. Atât, în zece ani”, a afirmat Olguța Vasilescu.

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. Mda, parcă dacă ăla avea o singură intrare, nu și ar fi dus la îndeplinire planul. Această Vasilescu este o coclită care ar trebui mătrășită la următoarele alegeri. Din păcate rezervorul de resursă umană e f slab calitativ.

  2. Aiurea măsură asta….Parcul Romanescu are o grămadă de intrari….poate le inchide pe toate si lasă doar una…La intrarea principala in Botanica sunt 5-6 locuri de parcare….propun sa parchez mașina in fața primăriei, ca sunt locuri mai multe acolo….Chiar si cu camere video,chiar si cu dublarea agenților de paza,tot se vor intampla minuni….căldură îi afectează grav pe criminali….Dacă tot ia măsură asta,să dispună efectuarea controlului antiterorist,la intrarea in parcuri….poartă detectoare de metale, ca in aeroporturi….etc…Cine are in cap sa comită o infracțiune, nu tine cont de o poartă închisă….

  3. Olguța,dar cu spărturile din gardul grădinii botanice, ești o habarnistă, toată ziua organizezi festivaluri. Orașul este mizerabil, de când nu ai mai fost pe aleile dintre blocuri să vezi mizeria, gardurile vii crescute aiurea, verdeața netăiată, la gunoaie o mizerie cruntă containerele montate nu sunt suficiente. Din 4 containere de suprafață ați montat unul subteran, o mizerie totală! Olguța fă ce e de făcut, lasă festivalurile, târgurile, orașul pute, dar noi ne distrăm! Vai de tine și de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments