Carmen Stângă, noul președinte al filialei REPER Dolj. Cosmin Poteraș, ales la Craiova

1615

Membrii partidului REPER din Dolj au ales, luni, conducerea, în cadrul Adunării Generale a filialei Craiova, respectiv a Conferinței Județene. În urma voturilor, Carmen Stângă (foto bluză neagră) a fost aleasă președinte al filialei REPER Dolj. 

Carmen Stângă este economist specializat în contabilitate, absolventă a Facultății de Științe Economice din Craiova și a absolvit masterul în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași facultăți. A lucrat 3 ani ca economist contabil, după care a intrat în sistemul bancar unde a lucrat mai bine de 13 ani. Din anul 2021 este consilieră în cadrul cabinetului parlamentar al senatorului Cosmin Poteraș.

Horațiu Buzatu, Mariana Dobre, Gabriel Eugen Popescu și Iuliana Popescu au fost desemnați vicepreședinții REPER Dolj.

La filiala Craiova, senatorul Cosmin Poteraș a fost ales președinte, fiind secondat de Valentin Niță și Mihai Cristian Andrei, în calitate de vicepreședinți REPER Craiova.

La întâlnire au participat Dragoș Pîslaru, copreședinte REPER și europarlamentar, Tana Foarfă, copreședintă REPER Youth, și Iustin Dumitrescu, membru în Biroul Național REPER, reprezentant al regiunii S-V Oltenia.

”Partidul REPER își propune să asigure o ofertă electorală atât pentru Craiova, cât și pentru județul Dolj în 2024, o echipă care să reprezinte o alternativă reală la actuala administrație locală care, de 33 de ani, conduce județul și orașul Craiova sub o siglă sau alta”, spun reprezentanții REPER.

Aceștia au mai transmis că ”rămân deschiși către colaborarea cu formațiuni politice locale care își vor dori în mod real, autentic, înlocuirea administrației PSD care a ținut județul Dolj și orașul Craiova în subdezvoltare în tot acest timp”.

Ca oameni realiști, conștienți de ceea ce se întâmplă în Craiova și în țară, conștienți de discrepanța enormă între declarațiile bombastice, sloganurile sforăitoare și realitatea de zi cu zi, refuzând să credem că bunul-simț, competența și discuția civilizată au apus, lăsând loc doar imposturii și agresivității, ne propunem să aducem soluții concrete pentru administrarea orașului și a județului.

Ne dorim să atragem alături de noi oameni profesioniști capabili să pună în practică soluții pentru dezvoltarea județului nostru fie prin implicare politică directă fie contribuind la definirea politicilor publice locale. Politica locală trebuie să-și întoarcă privirile către cetățeni și să-i implice activ în schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.

REPER este un partid deschis și îi invităm alături de noi pe toți cetățenii care cred că atât Craiova cât și Doljul merită o administrație competentă, transparentă și onestă”, anunță conducerile REPER Craiova și REPER Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI