Luptă Ramona Săseanu – Olguța Vasilescu pentru Primăria Craiova?

4332
Se prefigurează o contracandidatură cel puțin interesantă pentru fotoliul de primar al Craiovei. Ramona Săseanu, jurnalist, fost director și producător general la Televiziunea Română, ridică mingea la fileu: ”Numai o femeie o poate învinge pe Olguța Vasilescu”.
Lipsa efervescenței locale, a partizanatului politic real, a figurilor puternice și cerebrale, or măcar a unora proaspete și hotărâte face momentan din Craiova un tărâm anost de ”luptă” electorală.
Să se mai aștepte craiovenii la surprize? Se pare că da. Două femei în ”ring” pentru câștigarea fotoliului de primar ar fi o premieră națională, așa cum alegerea Olguței Vasilescu în fruntea unui municipiu reședință de județ a fost.
Să fie chiar Ramona Săseanu cea care va șterge colbul depus peste câmpul de luptă? Ar fi cel puțin interesant, cum spuneam, chiar și numai de dragul spectacolului. Olguța Vasilescu e fără egal momentan. Că le place unora sau nu.
”La Craiova, pentru alegerile locale, lupta va fi între două femei. Numai o femeie o poate învinge pe cea care deține în prezent funcția de primar. Restul sunt visurile unora și aberații. PS. În urmă cu trei ani, vă spuneam că zilele trec repede. Asta e viața. Și iată că ați ajuns cu un an înainte de alegeri și habar nu aveți ce și cum”, e de părere Ramona Săseanu.
”Candidează Ramona Săseanu?”, am întrebat-o. ”O să văd, vedem. Poate se găsește o variantă și pentru orașul nostru. Una care să merite”, ne-a răspuns.

ALEGEREA EDITORULUI