EXCLUSIV Săuleanu și Teodorescu, aleșii USR prinși băuți la volan, demisionează din Consiliul Local Craiova

1554
Lucian Săuleanu (stg), Cosmin Teodorescu (dr) / Sursa foto colaj: Facebook

Consilierii locali Lucian Bernd Săuleanu și Cosmin Teodorescu, ambii membri USR, se retrag din Consiliul Local, conform surselor Stiricraiova.ro. Cei doi au dosare penale pentru că au condus pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și au fost trimiși în judecată pentru infracțiunea comisă.

Din informațiile redacției, Teodorescu va părăsi și partidul, nu doar Consiliul Local. Deciziile au fost luate astăzi.

Nici liderul local al USR Craiova și nici cel județean nu au putut fi contactați pentru a confirma sau infirma informația.

UPDATE:

Conducerea USR Dolj confirmă

Este adevărat, cei doi membri USR au decis, astăzi, să își depună mandatele de consilieri locali. Urmează ca demisiile să fie depuse și la autoritatea locală. Probabil se va lua act de ele în următoarea ședință a Consiliului Local. Într-adevăr, Cosmin Teodorescu a decis să se retragă și din partid. Pe această cale, ne cerem scuze față de cetățeni și față de alegătorii noștri pentru acțiunile lor regretabile, care contravin legislației rutiere. Gestul de azi al celor doi consilieri este unul onorabil, care vine să confirme principiile și crezul USR – ”fără penali în funcțiile publice”, a declarat Cezar Drăgoescu, președintele USR Dolj, pentru Stiricraiova.ro.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Stiricraiova a dezvăluit că pe lângă alesul local Lucian Săuleanu, un al doilea consilier are dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Procesul avocatului Lucian Săuleanu se judecă la Curtea de Apel Craiova, având termen de judecată pe 11 septembrie 2023. Săptămâna trecută pe rolul Judecătoriei Craiova a fost înregistrat și dosarul lui Cosmin Teodorescu.

EXCLUSIV Doi din cei cinci consilieri locali ai USR Craiova au dosare penale

 

 

 

ALEGEREA EDITORULUI