Fiul primarului din Caracal vinde gaz și tâmplărie PVC spitalului și școlilor din orașul condus de tatăl său

869
Ion Doldurea, primarul orașului Caracal

Fiului primarului Ion Doldurea din Caracal vinde gaz și tâmplărie PVC spitalului și școlilor din orașul condus de tatăl său, prin fosta firmă care a aparținut chiar primarului.

În 2023, fosta societate a primarului din Caracal, Dolchimex SRL, a vândut, fără licitație, mai multe produse instituțiilor publice din orașul condus de Ion Doldurea, primar aflat la primul mandat din partea PSD.

Potrivit e-licitatie.ro, portalul oficial al achizițiilor publice, societatea amintită a vândut vândut școlii gimnaziale Gheorghe Magheru din Caracal „ferestre, uși și articole conexe” de 1361 de lei, a mai vândut butan lichefiat pentru butelii de aragaz către unitatea militară din Deveselu de 1800 de lei, iar spitalului municipal Caracal a vândut butelii în valoare de 3.500 de lei.

Liceul teoretic „Ioniță Asan” a cumpărat de la Dolchimex tâmplărie PVC în valoare de 16.100 de lei, iar către școala gimnazială Gheorghe Magheru din Caracal, tâmplărie PVC de 12.500 de lei.

Anul trecut, fiului primarului din Caracal, prin societatea moștenită de la acesta, a vândut, tot prin procedură directă, butelii pentru spitalul din Caracal în valoare de 2200 de lei, uși, panouri PVC, către cele două unități școlare ale orașului în valoare de 15.000 de lei și butelii de gaz către spitalul din localitate în valoare de 5.000 de lei.

Citește și: Exploziile de la Crevedia au avut loc în depozitul GPL care aparține fiului primarului din Caracal

Firma de familie

În prezent, societatea Dolchimex este administrată de Cristian Marian Doldurea, acționariatul fiind împărțit 50-50% cu fratele său, Ionuț Daniel Doldurea.

În 2014, firma era administrată de Ion Doldurea și de soția acestuia, Petra Lucia. În 2017, viitorul primar încasa 570.000 de lei dividende de la Dolchimex SRL.

Articolul integral, în PRESShub.

ALEGEREA EDITORULUI