Penny construiește primul magazin, de 1 milion de euro, în zona rurală din Dolj

5255
Amplasamentul pe care se va construi magazinul Penny din satul Leu, marcat cu roșu / Sursa: Documentație depusă la APM Dolj

Rețeaua de supermarket-uri Penny se va extinde și în mediul rural din Dolj. În prezent, concernul german REWE Group are în județul nostru patru magazine în urban, dintre care 2 în Craiova, unul în Băilești și unul în Filiași, unde retailer-ul are și unul dintre cele 4 centre logistice din România. Un alt magazin este aproape gata de deschidere în orașul Segarcea.

Conform documentelor depuse pentru obținerea autorizațiilor, primul supermarket Penny care va deservi o zonă rezidențială din mediul rural va fi construit în comuna Leu. Magazinul va fi mai mare decât cele realizate în general, care au suprafețele de circa 750 mp, și va include o carmangerie.

Amplasamentul pe care se va edifica construcția este compus din patru terenuri care însumează 5.120 mp și este situat în intravilanul localității. Proprietarii sunt trei persoane fizice și una juridică.

Clădirea comercială va avea regimul de înălțime Parter, iar suprafaţa construită propusă este de 1.424 mp. Circulațiile pietonale vor avea 284 mp, circulațiile auto și parcările 2.423 mp, iar spațiul verde amenajat ambiental va ocupa 925 mp din suprafața totală a terenului.

”Numărul de angajaţi este de aproximativ 12 persoane, care lucrează în două schimburi pe parcursul a 16 ore”, se mai arată în documente.

Perioada de implementare pentru realizarea investiției este estimată la 24 de luni.

Valoarea investiției este estimată la 1.000.000 de euro.

ALEGEREA EDITORULUI