Termo bagă căldură, de probă

488
Sursa foto: www.reformex.ro/

Termo Urban Craiova a anunțat că, din această după-amiază, de la ora 18:00, începe probele la cald pentru consumatori.

Conform reprezentanților societății, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de lege. Mai precis, după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de 10º C sau mai mici.

Important de știut este și că furnizarea agentului termic se va face progresiv, adică nu toți consumatorii din rețeaua publică de încălzire vor primi deodată căldură, dată fiind dimensiunea mare a sistemului.

”Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim non stop”, se arată într-un comunicat remis, astăzi, de societate.

E bine de știut și că Termo Urban Craiova SRL are un dispecerat și echipe de intervenție care lucrează în regim permanent, 24/24h, pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914.

ALEGEREA EDITORULUI