CRAIOVA / Campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase. Ce se poate arunca

737

Craiovenii au ocazia să scape de deșeurile mari și grele cu ocazia unei campanii de colectare, cu titlu gratuit, organizată de primărie și operatorul de salubritate. Perioada de colectare a început pe 15 octombrie și se derulează până pe 24 decembrie.

Iată cum se procedează:

Craiovenii care locuiesc 𝗟𝗔 𝗕𝗟𝗢𝗖 sunt rugați să depoziteze deșeurile voluminoase lângă platformele gospodărești aferente blocului în care locuiesc.

Cei care locuiesc 𝗟𝗔 𝗖𝗔𝗦𝗔̆ sunt rugați să facă solicitare prin dispecerat la 𝘁𝗲𝗹: 𝟬𝟮𝟱𝟭.𝟵𝟳𝟵, iar echipele Iridex Group Salubrizare vor colecta deșeurile voluminoase în termen de 24 de ore de la solicitare.

C𝗘 𝗦𝗘 𝗣𝗢𝗔𝗧𝗘 𝗣𝗥𝗘𝗗𝗔 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲𝗶 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶:

mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, covoare, carpete, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele, oale, perdele, draperii, dulapuri de baie, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robinete, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;

obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri etc.

𝗖𝗘 𝗡𝗨 𝗦𝗘 𝗣𝗢𝗔𝗧𝗘 𝗣𝗥𝗘𝗗𝗔 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲𝗶 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶:

NU se preiau deșeurile: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase.

𝗠𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮̆ 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 se pot obține 𝗹𝗮 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗲𝗰𝗲𝗿𝗮𝘁 𝟬𝟮𝟱𝟭.𝟵𝟳𝟵.

ALEGEREA EDITORULUI