Doi hoți au furat ”roboțelul” de facturi dintr-un supermarket din comuna Celaru

1899
Momentul furtului / Captură foto: Observatornews.ro
Reclame

Doi bărbați au dat o spargere într-un magazin Profi din comuna Celaru. ”Trofeul” cu care au plecat, pe fereastră, a fost un aparat utilizat la plata facturilor (stație de plată), amplasat în incinta supermarketului. Hoții sperau că banii încasați de ”roboțel” le va aduce o mică avere. Ghinion, însă.

Jaful a avut loc în noaptea de 27 spre 28 octombrie. Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere ale magazinului. Unul dintre ei a folosit un topor, cu care a lovit aparatul, apoi l-a smuls și, cu ajutorul partenerului de infracțiuni, l-au scos afară pe un geam.

Ceea ce nu au știut hoții este că stația de plată doar ce fusese golită de banii proveniți din încasarea facturilor. Așa că, în cel mai bun caz, ”roboțelul” i-a ajutat doar în cazul în care, cumva, aveau și ei vreo factură restantă de plătit.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Hoții încă n-au fost prinși.

Imagini video pot fi văzute AICI.

ALEGEREA EDITORULUI