Limitator de gabarit în fața Primăriei Craiova? E doar o altă surpriză a administrației locale

1616
Sursa foto: Craiova Cetatea banilor Las Vegasul României/Facebook

Craiovenii au rămas muți de uimire să vadă o poartă de limitare a tranzitului autovehiculelor de mare tonaj în buricul orașului. Mai precis, montată exact în fața sediului principal al Primăriei Craiova

Aparențele… înșală 

Cel puțin asta pare la prima vedere. Mai ales că în mijlocul ei tronează și indicatorul care avertizează asupra limitei de înălțime: 4,20 metri. Dar, aparentul limitator a fost amplasat acolo pentru a servi unui alt scop.

Însă oamenii nu au știut ce se pregătește, așa că, la vederea unor fotografii cu ”minunea” de pe A. I. Cuza, și-au împărtășit impresiile:

Sursa foto: Craiova Cetatea banilor Las Vegasul României/Facebook

Nu cred așa ceva, e photoshop, imposibil….e unica primărie din lume cu barieră de gabarit în fața ușii….nici Africa n are așa ceva”, a scris cineva pe Facebook.

O altă persoană nu s-a ferit să folosească cuvinte mult mai dure: ”Cred ca e orașul imbecililor dacă in centru se montează așa ceva”.

Altcineva s-a întrebat dacă mașinile de intervenții pot trece pe sub poarta respectivă: ”Am o curiozitate…masinile de pompieri pot trece pe sub aceasta mare realizare a primăriei, oare si-au pus aceasta intrebare??? sper sa nu ia foc primaria…”.

Totuși, ne-au liniștit autoritățile, ceea ce pare limitator de gabarit nu este limitator de gabarit. Este un suport pentru decorațiunile de Crăciun:

Va fi decorat și veți vedea cum va arăta în final la inaugurarea târgului de Crăciun”, au precizat, la solicitarea Stiri Craiova, reprezentanții administrației locale.

Dincolo de scopul său, discutabil, problema certă cu acest suport este că obturează 2 locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap! 

ALEGEREA EDITORULUI