Noul mall din Craiova aprinde luminile de sărbători cu un concert Irina Rimes și Opera din Craiova

3922
Sursa foto: Facebook/Promenada Craiova

Pe 18 noiembrie, la o zi după ce municipalitatea va aprinde oficial beculețele din oraș pentru sărbătorile de iarnă, centrul comercial ”Promenada”, deschis de o lună și jumătate, o va urma cu inaugurarea propriului iluminat festiv.

Dacă administrația locală a fost nevoită să anuleze licitația pentru organizarea unui concert, din cauza măsurilor de austeritate impuse de Guvernul Ciolacu, centrul comercial va avea la pachet cu luminițele sale și un spectacol pentru craioveni.

Denumit ”Lights on Now”, anunță organizatorii, îi va avea în centrul atenției pe Irina Rimes și Orchestra Operei Române Craiova.

Evenimentul va avea loc în parcarea mall-ului, cu începere de la ora 17.00, după următorul program:

17.00 – 17.45: Orchestra Operei Române Craiova, soliști: Renata Vari, David Banos, Ioan Cherata

17.45 – 18.00: Inagurarea iluminatului festiv de sărbători la Promenada Craiova

18.00 – 18.50: Concert Irina Rimes & Band, împreună cu orchestra Operei Române Craiova

Evenimentul se va desfășura în parcarea centrului comercial, la intrarea dinspre Calea Severinului și va putea fi vizionat atât de la parter, cât și de pe terasa panoramică Promenada Craiova.

Restricții de circulație pe Bulevardul ”Promenada”

De subliniat că circulația rutieră va fi întreruptă pe Bulevardului Râului, sâmbătă, 18 noiembrie, în intervalul 15:00-20:00, pe sensul de mers Brestei-Calea Severinului, pe tronsonul cuprins între intersectia Calea Severinului și pâna la primul sens giratoriu al bulevardului.

Accesul în parcarea centrului comercial se va putea face atât prin Strada Brestei, cât și prin Calea Severinului, iar iesirea se va putea realiza doar către Strada Brestei.

ALEGEREA EDITORULUI