Nicolae Peca mai construiește un hotel, pe Bulevardul Decebal

2164
Zona în care ar urma să fie edificat hotelul. Din datele publice analizate de StiriCraiova, terenul nu poate fi identificat după nr. cărții funciare sau a numărului cadastral

Patronul Hotelului Europeca din Craiova, Nicolae Peca, intenționează să mai construiască o clădire cu aceeași destinație. Planurile sunt pentru un complex hotelier S+P+7,8Etaje, pe un teren amplasat pe Bulevardul Decebal, la nr. 107 A. Adică lângă Facultatea de Automatică și Campusul Electrotehnică, care sunt la numărul 107.

Conform Certificatului de urbanism emis pe 14 noiembrie a.c. de Primăria Craiova pentru obținerea documentelor pentru autorizarea lucrărilor de construire, amplasamentul ar urma să fie pe un teren intravilan proprietate privată a firmei lui Peca, SC Europeca Impex S.R.L., cu drept de proprietate dobândit prin adjudecare, cota 1/1.

Folosința actuală a terenului, care are o suprafață de circa 24.000 mp, este curţi construcţii, iar destinaţia după P.U.Z. este de zonă cu funcțiuni complexe de interes public și interes general, zonă mixtă de locuințe – instituții și servicii publice, parțial afectat de străzi propuse și aliniament de construibilitate.

Conform P.U.Z aprobat cu H.C.L. nr. 201//2009, amplasamentul este situat parțial în zona cu funcțiuni complexe de interes public și interes general – U.T.R. IS1, cu regim maxim de înălțime S+P+10E, P.O.T. max. = 40%, C.U.T. max.=4, parțial în zonă mixtă locuințe – instituții și servicii publice U.T.R. LIS5, cu regim maxim de înălțime 2S+P-20E P.O.T.maxim=40% C.U.T.maxim=4.

Se solicită: construire complex hotelier S+P+7,8, cu P.O.T. propus = 16,51%,  C.U.T. propus = 0,54. Condiții: Construcția se va amplasa în zona mixtă locuințe – instituții și servicii publice U.T.R. LIS5”, se menționează în documentul emis recent de municipalitatea craioveană.

ALEGEREA EDITORULUI