Sfaturi pentru a nu intampina probleme cu jocurile de noroc

410

Jocurile de noroc si in special cele din mediul online sunt foarte captivante. Iti ofera distractie, adrenalina, precum si sansa unor castiguri excelente. Totusi, atunci cand te distrezi in cadrul lor trebuie sa fii foarte stapan pe situatie, fiindca jocurile de noroc pot deveni destul de repede o problema serioasa pentru oricine.

Pentru a nu ajunge in situatia in care sa te confrunti cu probleme din cauza jocurilor, iti recomand sa tii cont de sfaturile pe care ti le voi prezenta in acest articol. Toate ideile de mai jos promoveaza un stil de joc responsabil si te vor ajuta sa tii sub control jocurile de noroc, astfel incat sa nu ajungi dependent de ele.

1. Priveste jocurile de noroc strict ca pe o distractie

Jocurile de noroc trebuiesc accesate strict pentru distractie si relaxare. Din pacate insa, multi dintre romani iau parte la aceste jocuri din dorinta de a castiga bani sau chiar de a se imbogati peste noapte.

Este o perspectiva complet gresita asupra jocurilor, care te poate determina sa pariezi sume consistente de bani in cadrul lor si chiar sa te confrunti cu probleme financiare serioase.

De aceea, sfatul meu este ca jocurile de noroc sa ramana mereu pentru tine strict la nivelul de distractie. Ele nu pot reprezenta o sursa sigura de venit pe termen lung si trebuie sa accepti acest lucru.

2. Stabileste un buget clar pentru jocurile de noroc

Pentru a nu intampina probleme de natura financiara la jocurile de noroc trebuie sa ai un buget strict alocat acestora. Iti recomand ca in fiecare luna sa stabilesti exact cati bani iti permiti sa aloci jocurilor.

Trebuie sa fie vorba despre o suma care sa nu te afecteze sub nicio forma in cazul in care o vei pierde. Nu-ti face griji daca bugetul tau este unul prea mic, fiindca exista o multime de bonusuri de care poti beneficia.

Acestea iti vor suplimenta bugetul si in plus uneori poti chiar sa incasezi si bonusuri gratuite, iar de exemplu pe aceasta pagina gasesti promotii cu rotiri gratuite fara depunere.

Odata stabilit bugetul, nu va trebui sa il depasesti sub nicio forma. Daca vei ramane in aceste limite impuse de tine, atunci nu vei intampina nicio problema, ci mai mult, te vei bucura din plin de adrenalina jocurilor online.

Bineinteles ca nu trebuie sub nicio forma sa pariezi la jocurile de noroc banii destinati altor cheltuieli (facturi, chirie, facultate etc.) si nici sa te imprumuti de bani pentru a-ti satisface dorinta de joc.

3. Nu renunta la alte activitati in detrimentul jocurilor

Jocurile de noroc pot fi extrem de palpitante, iar orice persoana poate cadea in mirajul lor. Astfel se intampla ca unii romani petrec ore in sir in fiecare zi in cadrul jocurilor.

Multi dintre ei ajung chiar sa renunte la diverse activitati din viata pentru a avea mai mult timp de distractie la jocuri.

Nu trebuie sa ajungi si tu in aceasta situatie si in niciun caz nu trebuie sa prioritizezi jocurile de noroc. Trebuie sa le accesezi doar in timpul tau liber, astfel incat ele sa nu devina principala ta activitate in fiecare zi.

4. Nu gasi o consolare in jocurile de noroc

Multi romani ajung sa gaseasca consolare in jocurile de noroc. Atunci cand se confrunta cu probleme in viata personala jocurile de noroc par a fi o scapare.

De cele mai multe ori insa, in astfel de situatii ajung sa parieze haotic, alocand mult prea multi bani si timp.

Sentimentul pe care il ofera jocurile de noroc ii fac pe acestia sa uite pentru o clipa de probleme si sa se desprinda parca de realitate.

De fapt insa, jocurile de noroc nu reprezinta o solutie, ci din contra, in multe cazuri, ele pot deveni doar inca o problema in plus. Asadar, nu trebuie sa accesezi jocurile de noroc cand ai o stare de tristete sau depresie.

5. Apeleaza la masurile de joc responsabil de pe platformele online

Toate platformele de jocuri licentiate din Romania iti ofera posibilitati de setare a unui joc responsabil. Aceste optiuni te vor ajuta enorm de mult astfel incat sa nu intampini probleme legate de jocurile de noroc.

Exista mai multe setari pe care le poti aplica in contul tau de joc. De exemplu, poti seta o anumita limita maxima de depunere pe zi, pe saptamana sau pe luna.

De asemenea, alte setari te pot ajuta sa-ti limitezi pierderile, rulajul, dar si timpul petrecut pe site in cadrul jocurilor. In plus, uneori poti chiar sa-ti blochezi accesul la site-ul de jocuri in cazul in care consideri ca ai nevoie de o pauza.

Iti recomand asadar sa tii cont si chiar sa pui in aplicare toate sfaturile prezentate mai sus. In acest fel te vei bucura doar de emotiile pozitive pe care ti le ofera jocurile de noroc online si nu vei intampina niciodata probleme sociale, financiare sau de alta natura din cauza jocurilor.

ALEGEREA EDITORULUI