Un tânăr a murit după ce a înghiţit un plic cu cocaină sub ochii unui polițist

574
Fotografie cu rol ilustrativ

Un bărbat de 31 de ani a murit după ce a încercat să facă dispărut un plic cu droguri. L-a înghițit chiar sub ochii oamenilor legii. Tragedia s-a petrecut aseară, în Slatina, după ce un polițist a făcut semnalul regulamentar pentru a opri un autoturism pe o stradă din oraș, conform Reporter24.ro.

Întrucât în autoturism se aflau mai multe persoane față de locurile prevăzute (6 persoane), polițistul a solicitat sprijinul unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru legitimarea și controlul corporal al acestora. În timpul efectuării controlului corporal, polițistul a observat că una dintre persoane – un tânăr de 31 de ani, din județul Olt – mesteca ceva, ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic”, a transmis IPJ Olt, conform sursei menționate.

A înghițit peste 2 grame de cocaină

Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă. Ulterior, tânărul a declarat în el s-ar fi aflat aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal, mai scrie Reporter24.ro.

În continuare, polițiștii au solicitat, de urgență, prezența Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Întrucât, tânărul a intrat în stop cardio-respirator, polițistul a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Echipajul medical, ajuns la fața locului, a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Citește articolul integral în Reporter24.ro

 

ALEGEREA EDITORULUI