DOLJ. O autoutilitară a ”intrat” într-un TIR staționat neregulamentar

519
Foto: IPJ Dolj
Reclame

O autoutilitară și un TIR au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineață, pe DN6. În urma evenimentului, un bărbat a rămas încarcerat.

Impactul a avut loc la ora 07.28, pe DN 6, în direcția Filiași-Craiova. Conform poliției, un bărbat de 60 de ani, din comuna Dobrotești, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, înspre municipiul Craiova, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (TIR) ce se afla staționat neregulamentar.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 60 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, victima a fost conducătorul autoutilitarei, care, la sosirea echipajelor de salvare, avea piciorul drept încarcerat sub bord și escoriații la nivelul feței. După descarcerare, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 60 de ani, iar în cazul șoferului TIR-ului fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul

ALEGEREA EDITORULUI