Taximetriștii din Craiova s-au raliat protestului agricultorilor și transportatorilor

905
Protest taximetriști Craiova / Sursa foto: Doru Biță/Facebook

Taximetriștii craioveni susțin protestul agricultorilor și transportatorilor. Zeci de taximetre încolonate au ieșit pe traseu, astăzi, alăturându-se cauzei protestatarilor care manifestă împotriva măsurilor fiscale și a scumpirilor din țară.

Cei care fac transport individual în regim de taxi cer Guvernului «să intervină urgent în stoparea fenomenului numit legal (din păcate) “transport alternativ” și care duce vizibil la exterminarea taximetriei autohtone».

Totodată, ei au anunțat pe rețelele de socializare din Craiova că sunt alături de ceilalți protestatari.

Fraților, suntem transportatori. Avem combustibil scump, asigurări scumpe, taxe peste taxe. Taximetriștii din Craiova chiar nu pot fi uniți odată pt binele tuturor? Haideți fraților sa ne alăturam celorlalți”, a fost mesajul unui taximetrist craiovean.

Ne vom alătura de asemenea transportatorilor și agricultorilor într-o luptă comună împotriva măsurilor fiscale, a costurilor RCA și a dumpingului lăsat la liber de autoritățile statului român în toate domeniile de activitate. Uniți-vă și apărați-vă drepturile!”, au anunțat taximetriștii din Craiova.

Citește și:

ALEGEREA EDITORULUI