Pe 15 februarie, craiovenii sunt invitați să lase mesaje de încurajare pentru copiii bolnavi de cancer

304
Reclame

Fundația Zurli demarează o inițiativă amplă și profund emoționantă pentru a aduce zâmbetul și speranța în inimile copiilor bolnavi de cancer.

Pe 15 februarie, chiar de Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer, în 7 orașe din România unde există secții de oncopediatrie, se va desfășura, concomitent, un eveniment special dedicat campaniei Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule.

Astfel, în locațiile partenere din aceste orașe, o Mascotă Zurli și voluntari ai Fundației vor fi prezenți de dimineață și până seara la cornerul special creat, încurajând oamenii să scrie mesaje de iubire pentru micii pacienți.

București, Cluj Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova, Tg. Mureș sunt orașele unde oamenii pot merge în locațiile specificate pe www.fundatiazurli.ro pentru a lăsa un mesaj de susținere pentru cei peste 5.000 de copii care se luptă cu cancerul în România și pentru care orice încurajare  înseamnă speranță.

”Să aduc bucurie copiilor bolnavi de cancer și susținere familiilor lor a devenit o misiune pentru mine de acum foarte mulți ani. De 6 luni livrăm speranță la viață în spitalele din România, împreună cu o mână de oameni care s-au alăturat acestui proiect. Fiecare gest, fiecare gând, fiecare mesaj care ajunge la copilașii bolnavi, le amintește că nu sunt singuri și le dă putere să lupte cu boala. Pe 15 februarie e ziua în care ne unim toți puterile și le dăm un boost de bucurie. Împreună o să creăm Marea Carte a Mesajelor de Iubire. Vă invit să fiți parte din, probabil, cea mai grea și mai sensibilă campanie din România” afirmă Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

Campania are ca scop strângerea a cât mai multe mesaje de încurajare pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică din întreaga țară. Aceste mesaje vor fi adunate și prelucrate cu grijă pentru a forma o carte specială, care va fi oferită cadou pe 01 Iunie copiilor care se luptă cu cancerul si famiilor acestora, în semn de speranță, susținere și încredere.

În Craiova, poți merge să lași un mesaj de susținere pentru copiii oncologici în Promenada Mall – Tucano Coffee Mallacoota, în intervalul 10.00 – 18.00.

Dacă ești într-unul din celelalte orașe din campanie, iată locațiile:

  • București – Park Lake Shopping Center, interval 10.00-20.00
  • Mureș – Shopping City Tg.Mureș, interval 10.00 – 18.00
  • Iași – Palas Mall – zona Atrium, interval 10.00 – 18.00
  • Cluj Napoca – Piața Mihai Viteazul, interval 10.00 – 18.00
  • Brașov – Coresi Mall, interval 10.00 – 18.00
  • Timișoara – Iulius Mall, interval 10.00 – 18.00

Pentru mai multe detalii despre campanie și modul de participare, vă invităm să accesați www.fundatiazurli.ro.

ALEGEREA EDITORULUI