Anunțul de ultimă oră al Olguței Vasilescu: La Craiova a crescut familia de Canguri Pitici

602
Reclame

Primărița Craiovei, Olguța Vasilescu, are (numai) vești bune. A crescut familia de canguri pitici din Grădina Zoologică. Anunțul a fost făcut astăzi de edil pe pagina personală de Facebook. Totuși, ținem să precizăm că noutatea nu e că animăluțele ar fi depășit înălțimea obișnuită, ci s-au înmulțit.

Familia de canguri pitici de la grădină zoologică din Craiova a crescut. Un puișor este purtat în marsupiu de mămica lui, spre deliciul vizitatorilor. Poate ne ajutați să îi găsim și un nume drăguț”, a scris Vasilescu pe rețeaua de socializare.

La ea a atașat și trei fotografii cu mămica și puișorul, iar postarea a strâns rapid câteva sute de aprecieri, zeci de distribuiri, dar și comentarii.

Să crească mare și sănătos”, i-a transmis o urmăritoare. O alta i-a sugerat numele Teo pentru mititel, pentru că ”acest nume se spune că are semnificația Darul lui Dumnezeu”.

Cangurii pitici (Bennet) de la Zoo Craiova au fost cumpărați de RAADPFL anul trecut, prin licitație publică, valoarea lor fiind estimată la 18.000 de lei. Anterior, Regia cumpărase, printr-un credit bancar, și o pereche de bizoni americani pe care a plătit 20.000 de lei.

ALEGEREA EDITORULUI