Wizz Air lovește Aeroportul Craiova în moalele capului. Patru destinații dispar din ofertă

6133
Arhivă

Cel puțin 20 de rute operate spre și dinspre șase aeroporturi din România au fost suspendate și nu vor mai fi disponibile în sezonul de vară al anului 2024, a anunțat compania Wizz Air, conform profit.ro. Între ele se numără și Aeroportul Internațional din Craiova, unde e singurul operator de zboruri.

Aeroporturile din țară unde compania low-cost a anulat sau nu va relua unele rute deja suspendate ori sezoniere sunt: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș.

Din Bănie, dispare ruta Craiova – Paris BVA (Franța) / suspendată anterior – nu va fi reluată; Craiova – Dortmund (Germania) / suspendată anterior – nu va fi reluată; Craiova – Barcelona (Barcelona) / suspendată anterior – nu va fi reluată; Craiova – Madrid (Spania) / suspendată anterior – nu va fi reluată.

Pentru Craiova e o lovitură grea. Aeroportul se află în plin proces de extindere, cu investiții de peste suta de milioane de euro, însă dispariția curselor low-cost spre cele patru destinații va duce la scăderea numărului de călători.

Mai multe informații în profit.ro

ALEGEREA EDITORULUI