E gata data ediției 2024 a Festivalului Intencity: ”Va fi magică!”

2626

Ediția 2024 a Festivalului Intencity va avea loc între 28 și 30 iunie, conform unui anunț publicat, astăzi, pe pagina de Facebook a evenimentului. Și anul acesta artiștii vor urca pe două scene, pe stadion și la Sala Polivalentă. Care artiști? Ei bine, încă nu se știe.

Tot azi a început și etapa de prevânzare a abonamentelor, ”la cel mai mic preț!”, mai arată organizatorii. Prețul este de 150 lei pentru un abonament general pentru cele 3 zile și 500 lei cel VIP.

Cât despre artiștii care vor urca pe scena de la Intencity, niciun nume nu a fost publicat deocamdată: ”Rămâi aproape, lineup-ul va fi anunțat în curând!”, e tot ceea ce se menționează despre asta.

În prima ediție, ne-am îndrăgostit de atmosfera de festival, iar a doua ne-a adus bucuria de a împărtăși momente speciale cu prieteni vechi și noi. Dar a treia ediție va fi cu adevărat MAGICĂ!”, promit organizatorii.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, noi genuri muzicale, noi activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. În curând vor fi anunțați artiștii care vor oferi anul acesta show-uri incendiare la IntenCity, primul festival din România care aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică. Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să reunească în cadrul festivalului, încă de la prima ediție, o varietate de genuri și influențe muzicale, iar zona adiacentă celor două scene va fi animată de alte evenimente și activități destinate participanților la festival”, a transmis Opera Română Craiova în cursul zilei.

Primăria Craiova a alocat doar 7 milioane lei (1,4 milioane euro) pentru evenimentul de anul acesta. Însă, este de așteptat să mai adauge. Și la edițiile anterioare, municipalitatea a plusat, cele două ediții ajungând să coste în total circa 8 milioane de euro.

Abonamentele sunt disponibile pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă. Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024.

ALEGEREA EDITORULUI