Craioveanca și femeia care a înșelat-o 7 ani că e bărbat și o ia de nevastă s-au împăcat

1157
Reclame

Cazul craiovencei care vreme de șapte ani a fost păcălită de o altă femeie că o va lua în căsătorie a fost clasat, conform surselor Știri Craiova. Cea din urmă, tot din Craiova, a reușit să o înșele după ce s-a dat drept bărbat și, prin schimburi de email-uri, i-a câștigat încrederea și dragostea într-atât cât femeia să îi dea 17.000 de euro și 240.000 de lei.

Dosarul a fost închis fiindcă cele două s-au împăcat. De voie, de nevoie. În mod paradoxal, situația nu a făcut cinste niciuneia dintre ele. În mod ironic, mai ales celei înșelate.

”Cuplul” nu s-a întâlnit niciodată. Iubirea era doar pe mail

Relația, care a durat din 2016 până la finele anului 2023, a fost una strict online. Iubirea s-a consumat doar prin e-mail-uri. Craioveanca păcălită avea 51 de ani, iar cealaltă 31 când a început totul. În orice caz, povestea i-a uimit și pe oamenii legii.

Abia în ianuarie anul acesta persoana înșelată a mers la poliție și a depus plângere.

”În fapt, o femeie de 38 de ani, din municipiul Craiova, este bănuită că ar fi indus şi menţinut în eroare o femeie de 58 de ani, tot din municipiul Craiova, în scopul obţinerii de la aceasta de foloase patrimoniale injuste. În perioada noiembrie 2016-decembrie 2023, femeia de 38 de ani şi-ar fi creat o identitate fictivă, respectiv bărbat, cetăţean român stabilit în străinătate, iar, prin intermediul mesageriei electronice, a abordat-o pe persoana vătămată câştigându-i încrederea. Pe parcursul acestei perioade, femeia, folosindu-se de diverse pretexte, inclusiv promisiunea de căsătorie, ar fi determinat-o pe persoana vătămată să-i transfere diverse sume de bani, în total 242.000 de lei şi 17.000 de euro, aceasta efectuând 101 transferuri bancare”, au informat reprezentanții IPJ pe 7 februarie 2024.

Dulce împăcare!

Anchetatorii au făcut percheziții la domiciliile și la serviciul acesteia. Femeia, care este căsătorită și are un copil, a fost audiată, apoi reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune (101 acte materiale). Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Craioveanca a contestat măsura, dar instanța i-a respins contestația. Între timp, femeia a făcut demersuri legale și a vândut o proprietate. Astfel, i-a înapoiat victimei înșelătoriei sale toți banii, iar aceasta și-a retras plângerea. Inculpata a fost eliberată și a scăpat de acuzații.

Citește și:

INCREDIBIL! Timp de 7 ani, o craioveancă a fost înșelată de o femeie ”deghizată” în bărbat că o ia de soție. Relația s-a ”consumat” doar prin email-uri

ALEGEREA EDITORULUI