Viceprimarul Diaconu și-a găsit partidul cu care să ”atace” Primăria Craiova

903
Răzvan Diaconu e mereu în spatele Olguței Vasilescu / Sursa foto: captură Facebook

Viceprimarul Răzvan Diaconu și-a găsit partidul cu care să ”atace” Primăria Craiova.

Răzvan Diaconu, viceprimar al Craiovei – funcție primită ca răsplată de la Olguța Vasilescu că i-a trădat pe liberali, a găsit barca de salvare a candidaturii sale pentru primărie. Iar primărița nu are nimic împotrivă.

Trimis la plimbare de președintele AUR, George Simion, după ce i-ar fi promis nominalizarea pentru fotoliul de primar și a pus suflet, bani și bidineaua cu var pe sediul din 1 Mai, Diaconu și-a găsit alinarea în Partidul Dianei Șoșoacă.

Viceprimarii Craiovei Razvan Diaconu și Rela Filip (acum administrator al Craiovei și candidată la Primăria Pielești)

”Chiar s-a implicat, a muncit în genunghi, la propriu, ca să facă sediul”, spun foștii colegi din AUR cu oareșce regret.

După ce a simțit pe propria limbă gustul trădării, a găsit înțelegere la S.O.S. și, cel puțin în momentul de față, el e candidatul partidului Dianei Șoșoacă la funcția de primar al Craiovei. Nu zicem hop, până nu-l vedem sărind pârleazul.

Și Manu Costache a schimbat partidul și candidatura

Conform șefului SOS Dolj, Marin (Manu) Costache trebuie validat înainte de Biroul Executiv Național, care ar urma să se întrunească mâine, poimâine. Până atunci, Diaconu strânge semnături de zor.

La fel și Manu Costache. De data asta pentru șefia Consiliului Județean Dolj. În 2020, el a candidat la Primăria Craiova din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), fondat de Dan Voiculescu.

Răzvan Cristian Diaconu este candidatul nostru 99%. Oficial este când se depun listele. Există și 1% șanse ca eu sau Răzvan Diaconu să nu fim validați de Biroul Executiv Național al partidului, caz în care nu am avea candidat. Eu vorbesc din punct de vedere tehnic. Ordinea pe listele pentru consiliul județean și local nu este stabilită deocamdată, dar candidații sunt, în principiu, stabiliți. Eu voi candida la președinția Consiliului Județean Dolj, iar Răzvan Cristian Diaconu la Primăria Caiova”, a declarat Manu Costache, președintele S.O.S. Dolj, pentru Știri Craiova.

Președintele S.O.S. Dolj, Manu Costache, cu liderul național Diana Șoșoacă / Sursa foto: Facebook

Până acum, filiala județeană are candidați pentru mai mult de jumătate dintre localitățile doljene, spune președintele.

Manu Costache va candida și la alegerile europarlamentare de pe poziția a 6-a. ”Așa a stabilit Biroul Executiv Național, nu doamna Diana Șoșoacă sau altcineva. Fiecare județ are câte un candidat, iar pe lista asta eu sunt pe locul 6”, afirmă Costache.

Diana Șoșoacă la întâlnirea cu membrii din Dolj, octombrie 2023 / Sursa foto: Facebook

ALEGEREA EDITORULUI