Șeful PSD Dolj, Claudiu Manda, cel mai chiulangiu europarlamentar! Plus Rareș Bogdan

499
Reclame

Nu degeaba Claudiu Manda și Rareș Bogdan apar împreună pe același afiș de campanie. Șeful PSD Dolj e campion la absenteism în Parlamentul European, urmat fiind de colegul său liberal de coaliție românească. Vorba aia, ”ținem cu România” și vor s-o țină cap de afiș la ”reușite” negative.

Manda a început slab mandatul, l-a continuat continuat tot așa și are șanse maxime să încheie cei patru ani de Bruxelles cu diploma de cel mai leneș europarlamentar. Salariul pe care îl încasează lunar e de aproape 8.000 de mii de euro. La el se mai adaugă 5000 de euro pentru cheltuieli și o diurnă de câteva sute de euro.

Conform Politico, Claudiu Manda a absentat la 43% din voturile din Parlamentul European (PE), de la începutul legislaturii care se încheie anul acesta. Iar colegul lui român, Rareș Bogdan, de la PNL, nu e departe. El ocupă locul 5, lipsind la aproape o treime din voturi.

Totuși, nu Manda al nostru e cel mai cel chiulangiu. Mai tare decât el este un europarlamentar grec. Numai că absențele lui sunt motivate: omul a ajuns la închisoare, pentru că a condus o organizație criminală. mai rău nici că se putea.

”Deliciul” și batjocura compromisului politic românesc l-a făcut apariția liberalului Rareș Bogdan pe un banner al PSD, alături de ”dujmanii” pesediști de-altă dată: Olguța Vasilescu, soția lui Claudiu Manda, pe care aceasta mărturisește că vrea să-l facă mândru, și anul acesta, prin câștigarea unui nou mandat în fruntea Primăriei Craiova.

ALEGEREA EDITORULUI