Șeful PSD Dolj, Claudiu Manda, cel mai chiulangiu europarlamentar! Plus Rareș Bogdan

415

Nu degeaba Claudiu Manda și Rareș Bogdan apar împreună pe același afiș de campanie. Șeful PSD Dolj e campion la absenteism în Parlamentul European, urmat fiind de colegul său liberal de coaliție românească. Vorba aia, ”ținem cu România” și vor s-o țină cap de afiș la ”reușite” negative.

Manda a început slab mandatul, l-a continuat continuat tot așa și are șanse maxime să încheie cei patru ani de Bruxelles cu diploma de cel mai leneș europarlamentar. Salariul pe care îl încasează lunar e de aproape 8.000 de mii de euro. La el se mai adaugă 5000 de euro pentru cheltuieli și o diurnă de câteva sute de euro.

Conform Politico, Claudiu Manda a absentat la 43% din voturile din Parlamentul European (PE), de la începutul legislaturii care se încheie anul acesta. Iar colegul lui român, Rareș Bogdan, de la PNL, nu e departe. El ocupă locul 5, lipsind la aproape o treime din voturi.

Totuși, nu Manda al nostru e cel mai cel chiulangiu. Mai tare decât el este un europarlamentar grec. Numai că absențele lui sunt motivate: omul a ajuns la închisoare, pentru că a condus o organizație criminală. mai rău nici că se putea.

”Deliciul” și batjocura compromisului politic românesc l-a făcut apariția liberalului Rareș Bogdan pe un banner al PSD, alături de ”dujmanii” pesediști de-altă dată: Olguța Vasilescu, soția lui Claudiu Manda, pe care aceasta mărturisește că vrea să-l facă mândru, și anul acesta, prin câștigarea unui nou mandat în fruntea Primăriei Craiova.

ALEGEREA EDITORULUI