UPDATE / Se circulă alternativ pe DN 55, în Sadova, în urma unui accident rutier cu șase victime

212

Traficul rutier pe DN 55, în localitatea Sadova, se desfășoară alternativ, ca urmare a unui accident rutier, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii de află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului.

O persoană a murit

Conform informațiilor ISU Dolj, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și sunt înregistrate șase victime. Cinci sunt conștiente și cooperante, una a decedat.

Pentru intervenție și acordarea ajutorului medical au fost trimise o autospecială de lucru cu apă, o autospecială de transport persoane și victime multiple, o ambulanță TIM, un echipaj de prim ajutor medical și 3 echipaj ale Serviciului județean de Ambulanță. intervenția este în dinamică.

UPDATE:

Potrivit informațiilor Inspectoratului de Poliție Dolj, un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, din comuna Rojişte, pe DN 55, pe raza localităţii Sadova, în direcţia către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Bechet.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 75 de ani a decedat. De asemenea, celălalt conducător auto, precum şi alte 3 persoane, pasageri în autoturismul condus de acesta şi o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto în vârstă de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ALEGEREA EDITORULUI