Prefectura Dolj a reluat concursul pentru șefia Serviciului Juridic

1865
Sursa foto: https://www.flickr.com/

Prefectura Dolj a reluat concursul pentru șefia Serviciului Juridic. Procedura anterioară de organizare a examenului de promovare în funcția publică de conducere a fost anulată pe 9 iunie. Conducerea instituției a susținut că motivele au fost de natură organizatorică.

Primul anunț pentru concurs a fost publicat la finele lunii martie.

Proba scrisă ar fi trebuit să aibă loc pe 29 aprilie. Însă, în aceeași zi, instituția a anunțat că amână concursul din motive ”obiective”. Detalii AICI.

Ulterior, în după-amiaza zilei de 9 mai s-a renunțat la continuarea procedurii din cauza unor ”probleme organizatorice”. Despre asta, AICI.

Postul e cu atât mai important cu cât funcționarul care va promova concursul va prelua conducerea Serviciului Juridic și atribuțiile de secretar general al Prefecturii Dolj.

Dar, promovarea a rămas, se pare, o simplă formalitate. Între timp, Iulia Gheorghe, preferată la promovare – așa cum scriam în articolul ”Tăvălugul PSD sfârtecă în Prefectura Dolj” – a fost numită prin ordin de prefect jurist-șef interimar.

De altfel, ziua când a apărut noul anunț a fost și prima zi de depunere a dosarelor. Adică pe 28.06.2024 și se va încheia pe 17.07.2024. Data de susținere a probei scrise a fost stabilită pe 29.07.2024, ora 12:00. Data și ora probei de interviu se vor afișa ulterior, menționează Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

ALEGEREA EDITORULUI