Miercuri se deschide pista de karturi electrice de la Velodrom

1649
Reclame

Primele circuite dedicate monoposturilor vor fi deschise publicului începând cu 14 septembrie, ora 13.00. Amenajate pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, circuitele de karting sunt dedicate atât adulților cât și copiilor, începând cu vârsta de 7 ani.

Karturile au fost realizate de cinci studenți craioveni, care au aplicat pentru o finanțare de 50.000 de euro în cadrul unui proiect realizat sub egida Centrului de Resurse și Angajament Ford Craiova, în parteneriat cu Primăria Craiova și finanțat de Ford Motor Company. Cu suma obținută, studenții au achiziționat componentele, au configurat softul special conceput și au asamblat 15 karturi electrice personalizate, în funcție de fiecare utilizator în parte.

Activitatea de karting va fi împărțită în trei grupe de vârstă – adulți, minori între 15 și 18 ani și între 7 și 14 ani și se va desfășura conform regulamentului aprobat de către Consiliul Local Municipal Craiova.

Tarifele sunt de 55 de lei pentru un tur simplu (5 minute), 100 de lei pentru 5 minute de RACE și 150 de lei pentru 5 minute de DRIFT. Prețul este redus pentru studenți și elevi.

 

ALEGEREA EDITORULUI